Search

Дривалл Кноцк Довн Фраме

Кровни слој са сувим зидом КД или Кноцкед Довн шупљим металним сувишним рамом се користи за унутрашњу примјену и долази у 3 комада (штрајк, затварач и заглавље). КД врата од кровне конструкције су дизајнирани да буду уграђени након изградње зидова стражњег дијела и примењеног сувог зида, јер ...

Pošalji upitĆaskanje sada

Сувремени срушити оквир

КД или Кноцкед Довн шупљи метални суви зидови рамови који се користе за унутрашњу примјену и долази у 3 комада (штрајк, затварач и заглавље). КД одвод кровне конструкције КД је дизајниран да се постави након изградње зидова стијенке и наношење сухог зида, јер обрађује зид. Наш челични ватроотпорни оквир је до 180 мин. Имамо УЛ, Интертие, ФМ ватрогасну сертификацију.

Оквири су произведени тако да одговарају било којим условима зида, укључујући зидни оквир и тип рамове за суву зиду. Доступна је широка палета сидра. Ширина до и укључујући 4'0 ", висина до и укључујући 8'0".

Доступан у расклопљеном раму и завареном раму.

Материјал има хладан ваљак или галванизирани челик.

Дебљина челика има 16га, 14га.

Ватроотпорност од 45 мин до 180 мин.

Површинско фарбање се може поклапати са дрвеном бојом врата.

Голден Хоусе има више од 25 година искуства у производњи противпожарних врата и обученог и посвећеног тима за продају и Р & Д техничара, брзом и пажљивом услугом. Можемо вам дати сва решења за ваш пројекат.

Контактирајте нас одмах!


Hot Tags: сухомеснати рукав оквир, добављачи, произвођачи, велепродаја, прилагођени, цена, направљени у Кини
Srodni proizvodi