Search

МДФ врата

МДФ врата, односи се на чврсту или близу чврстог тела направљеног од дрвета и адхезивног материјала, као и на вратима фурнира или другог материјала за покривање. Врата језгра врата МДФ углавном су направљена од борова, Цуннингхамиа ланцеолата или увезаног материјала за пуњење, а плоча за спољашњу густину и дрвну коре се израђују од врућег пресовања високог притиска и запечаћених линијама од пуног дрвета.

Pošalji upitĆaskanje sada

image002.jpg

МДФ врата, односи се на чврсту или близу чврстог тела направљеног од дрвета и адхезивног материјала, као и на вратима фурнира или другог материјала за покривање.

Врата језгра врата МДФ углавном су направљена од борова, Цуннингхамиа ланцеолата или увезаног материјала за пуњење, а плоча за спољашњу густину и дрвну коре се израђују од врућег пресовања високог притиска и запечаћених линијама од пуног дрвета. Генерално, врата МДФ-а су углавном висококвалитетни бели бори, а површина је чврсти фурнир. Пошто је бијели боров мали у густини и тежини и лако се контролише садржај влаге, тежина готових врата је лакша и није лако деформирати и пуцати. Поред тога, врата МДФ-а имају карактеристике очувања топлине, отпорности на ударце и ретардације пламена, а ефекат звучне изолације је у основи исти као код врата од пуног дрвета.

У вратима МДФ-а, често се користи као основни материјал од заједничког дрвета. Она игра структурну везу и функцију рама како би побољшала анти-деформабилност; текстура дрвета је украсна, а танко дрво направљено од племенитих врста дрвета, које се користи као површински украсни материјал врата и може заиста одражавати карактеристике дрвета; Панел који се користи на дрвету је углавном средња влакна плоча. Материјал је равномеран и перформансе млевења су добре. Може се користити као компонента за обликовање. Због тога су композитна врата од пуног дрвета у потпуности искоришћавају одличне особине различитих материјала и избегавају употребу драгоценог драгог дрвета, што ефективно смањује трошкове производње без смањења употребе и декоративних перформанси врата. Поред добрих визуелних ефеката, има и карактеристике звучне изолације, топлотне изолације, високе чврстоће, добре издржљивости и тако даље, што је прихваћено од стране људи.

Нови сет МДФ врата састоји се од три дела: вентилатора врата, поклопца врата и линије врата. Ова врста структуре мења различите стилове дрвених врата и решава проблеме лаког деформисања и пуцања свих правих дрвених врата. Цео сет МДФ врата се производи у фабрикама, а инсталација је једноставна и брза. Избегава загађење ваздуха и буке узроковано сликањем на вратима.


Hot Tags: МДФ врата, добављачи, произвођачи, велепродаја, прилагођени, цена, направљени у Кини
Srodni proizvodi