Search

Воод Воод Фраме

Обрада дрвета и конструкција "пост-анд-беам" су традиционалне методе изградње са тешким дрветом, стварајући структуре користећи квадратне и пажљиво постављене и спојене дрвеће са спојевима осигураним великим дрвеним клиновима. То је уобичајено у дрвеним зградама из 19. века ...

Pošalji upitĆaskanje sada

Обрада дрвета и конструкција "пост-анд-беам" су традиционалне методе изградње са тешким дрветом, стварајући структуре користећи квадратне и пажљиво постављене и спојене дрвеће са спојевима осигураним великим дрвеним клиновима. То је уобичајено у дрвеним зградама из 19. века и раније. Ако се конструкциони оквир носивог дрвета остави изложен на спољној страни зграде, може се означити као полу-дрвеном, а у многим случајевима се попуњавање између дрва користи за декоративни ефекат.

Метода долази од рада директно из дневника и стабла, а не предпрекретне димензионалне дрвне грађе. Хевинг ово са броадакес, адзес, и нацртати ножеве и користећи ручне моторне кочнице и шрафове (гредице и бит) и остали алати за обраду дрвета, занатлије или фрижидери могу постепено склапати зграду.

Будући да се овај метод изградње користи у хиљадама година у многим деловима света, развили су се многи стилови историјског оквира. Ови стилови се често категоризују по врсти основе, зидовима, како и где се греде укрштају, кориштење закривљених дрвених стабала и детаље кровног оквира.


Hot Tags: дрвени оквир, добављачи, произвођачи, велепродаја, прилагођени, цена, израђени у Кини
Srodni proizvodi